همینطور وکلای دادستانی
سل بهترین وکیل مشهد تماس بگیرید
این دادخواست بایستی با داده ها مورد نیاز کامل شدن گردیده باشد و چنانچه نیاز میباشد مدارک و شواهدی به آن پیوست شود تا دادگاه عالی بتواند تصمیم گیری نماید و در شکل اثبات شدن این مورد ها رأی قطعی را صادر کند.
چه مدارکی برای اخذ حضانت فرزند نیاز میباشد؟
مدارکی که بایستی یار و همدم با دادخواست به دادگاه برای تصاحب کردن حضانت فرزند ارائه شود، معمولا در مرحله نخستین اصل و نسخه برداری مدارک هویتی و گواهی تزویج یا این که جدایی است.
مایحتاج به توضیح میباشد که برای درخواست حضانت احتیاجی به صدور حکم جدایی وجود ندارد و صرف اینکه والدین جدای از هم معاش کنند برای درخواست حضانت کافی خواهد بود. آنگاه برای جلب لحاظ دادگاه می بایست یکیاز موردها تحت یا این که یکسری گزینه را تحت عنوان سند ارائه نمود:
تقاضای جلب لحاظ دارای تخصص برای تشخیص این آیتم که طرف مقابل در حفظ فرزند کوتاهی یا این که سرپیچی کرده یا این که سالم اورا به خطر انداخته میباشد.
تقاضای ایفا پژوهش ها محلی.
درخواست استعلام از مراجع با خبر در زمینه ی زمینه.
شهید شدن شاهدان و مطلعین و توسل به قسم
استعلام از پزشکی رسمی و بقیه دلایل و مدارکی که با مشاوره ما یحتاج با یک نماینده قانونی حضانت می قدرت ضمیمه پرونده کرد.
مبنی بر ماده ضابطه مدنی که قبلا اشاره شد، برای تصاحب کردن حضانت فرزند از یک کدام از پدر و مادر، می بایست دلایلی فوق را که نماد از کوتاهی وی در مراقبت فرزندان یا این که وجود خطاها اخلاقی، در یک کدام از پدر و مادر باشد را گردآوری و طی دادخواست به دادگاه ارائه کرد.
در شرایطی که اینگونه دلایلی وجود داشته باشد، والد دیگر یا این که یکیاز خویشان نوپا بایستی به دادگاه خانواده مراجعه نموده و دادخواست نثار کند. پس از این مرحله نیز بایستی دلایلی که برای دریافت کردن حضانت مذکور در محکمه به نحوههایی که گفته شد ثابت خواهد شد، بعد از آن دادگاه مبتنی بر تشخیص خویش رای بر سلب حضانت یا این که حضانت طرف دیگر صادر می کند.
دقت داشته باشید که مبتنی بر ضابطه، برای ثابت هر دعوایی از اقرار، شهید شدن، قسامه و قسم می اقتدار به کار گرفت هر یکسری دانش و دانایی قضات نیز در اکثری از پرونده ها بی اثر وجود ندارد.
ولی اعمال یک مشورت بهتر و متناسب با مسیر گلایه حدس گردیده، قادر است به کارگیری از استدلال و راه حل منطقی تری را برای شما معین کند.
حضانت فرزند
حضانت دایم فرزندان چه وقتی ساکن میشود؟
بایستی ذکر کرد که فرزندان بعد از وصال به سن تکلیف، که برای دختران خیر سال و برای پسران پانزده سال بی نقص میباشد، از سن حضانت بیرون میشوند و دیگر کار کشته خواهند بود گزینش کنند که به طور دایم با کدامیک از پدر و مادر خویش معاش کنند. البته تاوقتیکه نوپا در سن حضانت جایدارد آیا حق حضانت دایم برای یکیاز پدر و مادر متصور میباشد یا این که خیر؟
دراین حالت بایستی اعلامکرد که مدام نکته مد حیث دادگاه برای اعطای حضانت فرزند به یکی پدر و مادر، تشخیص مصلحت معاش فرزندان میباشد و مطابق همین، والدین کار کشته می باشند حین جدایی یا این که سپس توافق کنند که حق حضانت فرزندان به طور دایم در مشت کدامیک از آنها باشد.
از جمله گاهی زوجه با بذل مهریه خویش به زوج، حق محافظت دایم نوپا را بدست میآورد. ولی در اینحالت نیز در صورتیکه یکیاز پدر و مادر حق دایم حضانت را مبنی بر توافق اعلام گردیده به دست آورده باشد و بعد از آن ثابت گردد که دراین فرمان کوتاهی و سرپیچی کرده و مصلحت نوباوه به خطر افتاده میباشد، طرف دیگر قدرتمند خواهد بود با مراجعه به دادگاه و ثابت دلایل رسمی حق حضانت را از وی سلب کند.
در شکل زندانی بودن بابا، حضانت فرزند با که می باشد؟
والدین نمیتوانند از وظایف خویش در زمینه ی حضانت فرزندان کوتاهی کنند یعنی مامان تا هفت سالگی و بابا بعد از آن بایستی از فرزندانشان حفظ کنند.
براساس ماده 1168 ضابطه مدنی حضانت هم حق و هم تکلیفی پدر و مادر میباشد و قاعدتا بر عهده هر دوی آن هاست. پیشین از این مورد در ماده 1172 به عبارتی ضابطه اشاره گردیده است که پدر و مادر حق ندارند از محافظت فرزندان خویش امتناع نمایند.
براین اساس در صورتیکه نوباوه تحت هفت سال سن داشته باشد و در حضانت مادرش باشد و بابا وی زندانی خواهد شد، حق محافظت همچنان با مامان خواهد بود و در حالتیکه بعد از هفت سالگی هم بابا آزاد نشود نوباوه با مامان معاش خواهد کرد و بعداز هفت سالگی در شرایطیکه در حضانت بابا باشد و آنگاه بابا زندانی گردد، حق تقدم محافظت نوپا با مامان خواهد بود.
اما همانگونه که بیان شد در آحاد ارتفاع این دوران خرج و هزینه های و ولایت فرزند با بابا میباشد و چنانچه بضاعت و توان آن را نداشت با جد پدری خواهد بود.
حضانت فرزند دختر بعداز جدایی به چه شکل انتخاب میگردد؟
اشاره شد که فرزندان بعداز وصال به سن بلوغ یا این که تکلیف که در دختران 9 سالگی میباشد، توانمند خواهند بود خودشان تصمیم بگیرند که با کدامیک از پدر و مادر ادامه معاش دهند، لذا بعداز سن بلوغ دیگر نباید آنهارا زیر حضانت کسی به شمار آورد، بلکه خویش آنها توان تصمیمگیری دارا هستند که با چه کسی معاش کنند.
پس ارائه دادخواست برای تصاحب کردن حضانت دختر 12 یا این که 13ساله، ابدا درست وجود ندارد، چراکه دراین سن خویش دختر می بایست معاش با یکیاز والدینش را تعیین کند و در شرایطیکه به عنوان مثال بابا بعداز اینکه دختر 10 ساله تعیین کرد که با مادرش معاش نماید و بابا این اذن را به وی نداد، مامان می تواند با ارائه گلایه به دادگاه، بابا را موظف بهاین عمل کند.
هرچند پیش از سن 9 سالگی نیز رغبت دختر به معاش با یک کدام از پدر و مادر قادر است بیانکننده یکیاز شاخص هایی باشد که حکم دهنده آن را در تصمیم خویش حیث کند.
هزینه دادخواست حضانت فرزندان برچه مبنایی احتساب میگردد؟
از آنجایی که برای تصویب دادخواست حضانت، دادگاه های خانواده صلاحیت بازرسی دارا هستند، هزینه دادرسی هم با دقت به دعاوی غیرمالی به حساب آوردن و گزینش میشود.
اما در شرایطیکه که یک کدام از پدر و مادر به وظیفه خویش در عوض فرزندش کار ننماید، این شکاف فعل وی جرم تلقی گردد و صلاحیت تحقیق به جرایم نیز به عهده دادسراهای محل وقوع جرم ودیعه گردیده است.
ولی مجموعاَ هزینه دادرسی از مرحله تصویب گلایه تا صدور رای و مخارج مرحله اعمال و همینطور تعرفه های حق الوکاله نماینده قانونی در شکل دریافت نماینده قانونی، مخارج کارشناسی و مخارج تصویب شکواییه سالانه بوسیله سازمان نرمافزار و دارایی اعلام میشود.
برای اگاهی از تعرفه سرویس ها قضایی در سال 1400 میتوانید به ضابطه میزان دارایی مرز و بوم مراجعهکنید.
حضانت نوپا
طرح و پیگیری گلایه حضانت فرزندان چقدر مجال میبرد؟
طرح دعوای حضانت نیز وسعت متعددی از پروندههای قضایی دادگاه ها را به خویش تخصیص داده میباشد و متاسفانه همگی روزه شاهد طرح چنین شکایات در محاکم قضایی گوناگون هستیم، لذا بایستی تیتر کرد که تقریب فرصت استارت و خاتمه طرح گلایه ابدا قابل در نظر گرفتن ظریف وجود ندارد و ایفا کارشناسی های مختلف دراین دعاوی احتمال طولانی شدن آنهارا نیز ارتقاء میدهد.
اما پیشگویی فرصت در پرونده های حقوقی و کیفری در هر مسئله ای، در اکثر زمان ها مواقع به طور کامل ظریف وجود ندارد و متبحر ترین وکلای میهن نیز با اعتنا به عدم وضوح های شغل قضایی کارایی می نمایند از دادن مجال آخری نقطه نهایی شغل جلوگیری نمایند.
اما مطمئنا کارشناسان و وکلای شاغل دراین حوزه، مجرب ای که در پیگیری و اجرا پرونده های متعدد حضانت حصول نموده اند، میتوانند شایسته ترین و سریع ترین مسیر را برای شما گزینش کنند.
برای دوری از رد گلایه خویش سفارش میکنیم پیش از طرح بحث، مسلما با مشورت کردن به دست آوردن از یک نماینده قانونی حقوقی در حوزه شغل مسایل خانواده، مسیر توفیق پرونده خویش را تحقیق نمائید.
آیا برای تهیه گلایه حضانت، به به کارگیری از سرویس ها نماینده قانونی نیاز میباشد؟
ناحیه کاری وکلای خانواده در همه کارها خانوادگی برای مثال: مهریه، نفقه، جدایی، نظارت وضعیت تصاحب کردن حضانت فرزند و غیره میباشد.
مطمئنا برای شما هم اتفاق افتاده که حالت به چنگ آوردن حضانت فرزندتان را داشته باشید اما نمی توانید آن را به راحتی ثابت نمائید یا این که احتمال داراست کار کشته نباشید عدم صلاحیت و عدم داشتن وضعیت به دست آوردن حضانت فرزند به وسیله طرف مقابل را به ثابت برسانید.
اینجاست که به طبع شما نیاز به وجود یک نماینده قانونی عالی و کاربلد در کارها خانواده خواهید داشت.
در صورتیکه میخواهید طرح گلایه شما در ارتباط اخذ حضانت یا این که سلب آن به فیض مطلوبی رسد و دستمزد از دست رفته تان را به دست آورید، به شما سفارش میکنیم که با یک نماینده قانونی زبده درین حوزه به طبع مشاوره فرمایید.
اکثر اوقات برخی از مسائل پیش میآید که شاید از دید شما معمولی جلوه نماید البته برعکس، بسیار اصلی میباشند و میتوانند در پروسه پرونده تاثیرگذار باشند. نماینده قانونی مجرب و درست گو قادر است شمارا در باب موردها خاطر گردیده، مطلع کند.
همینطور وکلای دادستانی قادرند راجع به معدود و کیف تخلفات واقع گردیده و همینطور وکلای دادستانی طریق تهیه دادخواست، شمارا موعظه نمایند و میتواند تحقیق کنند که آیا استدلال و مدارک کافی برای ثابت گلایه، از سوی شما ارائه گردیده است یا این که نه؟
پس در صورتیکه شما هم قصد طرح گلایه درخصوص حضانت فرزندان را دارید همینطور وکلای دادستانی و میخواهید با یک نماینده قانونی جایگاه یک مشورت داشته باشید، میتوانید از روش شیوه ارتباطی ما در گلایه 24، با مشاورین و وکلای کارشناس دراین مورد رابطه برقرار نمائید.
روش تهیه گلایه و جانبداری به چه شکل خواهد بود؟
مطمئنا عنوان کردن هر شکایتی در قضیه های حقوقی یا این که کیفری یا این که همینطور وکلای دادستانی اداری، به فراخور خویش نیازمند پرداخت هزینه هایی مشتمل بر هزینه دادرسی و تصویب گلایه، مخارج کارشناسی و غیره خواهد بود.
در پرونده ها متعدد چشم گردیده که شاکی یا این که خواستار پرونده بعداز پرداخت تک تک هزینه ها و تصویب شکواییه، بدلیل نقص در مدارک یا این که عدم دقت به محتویات پرونده برای ارائه عامل های کار کشته چه در منزلت امان و چه در رده مطالبه حق، شکایتش با قرار رد مواجه و خلال هدر رفت هزینه، مجال متعددی را نیز صرف فعالیتی بیهوده کرده است.