وکالت بلامنازع در فروش ملک
وکالت بلامنازع
وکالت بلامنازع مورد ای میباشد که بیشتر دادگاه ها با این زمینه سرو عمل داراهستند و می بایست به معنای حقیقی و واقعی واژه بحث کنیم آغاز کلیاتی را مطرح میکنیم : وکالت به معنا دادن نمایندگی میباشد ، چیزی که در ضابطه مدنی از آن به نیابت خاطر گردیدهاست نمایندگی بر مبنا اتکا داده میگردد .وکالت عقدی میباشد که شخصیت نماینده قانونی، انگیزه عمده عقد میباشد خواه وکالت در قرار دادها یا این که وکالت در دعاوی.
وکالت بلامنازع
وکالت بلامنازع سندی میباشد محضری و قانونی که از روش دفترخانه اوراق قانونی بوسیله موکل به نماینده قانونی داده می گردد که در عمل مشخصه ای که بر خلاف مضمون ماده 10 ضابطه مدنی نباشد اختیارات واسعه و کل و کمال را تا اجرای موضوعیت وکالت ایفا دهد و برکنار آن به وسیله موکل روا نبوده لکن قانونگذار میگوید در صورتی فرضاً دلائل و مدارک و شواهدی بی نقص دلالت بر عدول از وکالتنامه وجود داشته باشد بایستی به دادگاه مراجعه و بعداز ثابت حق رأی به ابطال وکالتنامه داده گردد.
گونه های وکالت بلامنازع
دو نوع وکالت وجود داراست یکی از وکالت در کارها خاص و رقم خورده و دیگری وکالت جامع . در وکالت اول یعنی اجرا فعالیت یا این که امری خاص دقیقاً حدود و ثغور اختیارات رقم خورده میباشد. لکن در وکالت جامع از نوع بلامنازع نماینده قانونی میتواند در همگی کارها معاش موکل خویش وارد کار و استیفای حق و پیگیری کند و درین نوع وکالتنامه ها تا مادام که موکل زنده میباشد. وکالت بقوت خویش باقی میباشد و در شکل فوت وکالتنامه اعتباری نخواهد داشت.
وکالت بلامنازع در جدایی
وکالت بلامنازع در جدایی معمولاً بوسیله یک کدام از زوجین به دیگری از روش دفتر ها سندها قانونی داده می شود که در زمینه ی جدایی خلعی ، رجعی، بائن، مبالات، حق حضانت اطفال، در زمینه ی مهریه، نفقه، اجرت المثل و هر نوع آیتم دیگری دارا هستند یکیاز طرفین سوای نیاز به حضور دیگری اقدام به جدایی از روش محاکم کند و چنین وکالتنامه های بلامنازع قابلیت و امکان اجرائی در آحاد روند را داراهستند.
وکالت بلامنازع در فروش ملک
در صورتیکه وکالت بلاعزلی به کسی داده خواهد شد و نماینده قانونی مبادرت به فروش آیتم وکالت ( اعم از ملک یا این که خودرو) کند و پول هایی از فروش آن اموال اخذ نماید البته در متن وکالتنامه در باب مبلغ دریافتی از محل فروش آیتم وکالت تهیه نشده باشد موکل( فردی که به دیگری وکالت داده) قادر است دعوی به طرفیت نماینده قانونی خویش اقامه کند و اکانت زمان وکالت را دریافت کند.
وکالت بلامنازع پس از فوت
طبق ماده 679 ضابطه مدنی موکل قادر است هروقت بخواهد نماینده قانونی را برکنار نماید مگر اینکه وکالت نماینده قانونی و یا این که عدم برکنار خلال عقد لازمی شرط گردیده باشد با مرگ هرمورد از طرفین در وکالت بلامنازع هم بقای آن منتفی میشود. چون ، اولا بند3 ماده 678 به صورت مطلق فوت یا این که جنون نماینده قانونی یا این که موکل را موجب انقضای وکالت میداند ثانیا بر پایه ی ماده 954 همین ضابطه تحت عنوان قاعده حکم بر تمامی عقود روا ، فوت احد طرفین موجب انفساخ عقد روا شود. اشکار میباشد بلامنازع بودن وکالت و اسقاط حق برکنار یا این که استعفاء ، ماهیت آن را تغییرو تحول نمی دهد و آن را به عقدی ما یحتاج تبدیل نخواهد کرد. تنها موکل بهترین وکیل مشهد حق برکنار نماینده قانونی را در برهه زمانی محصور یا این که نامحدود از خویش ساقط نموده یا این که حق استعفای نماینده قانونی سلب شدهاست. ثالثا جوهر اجازه و نیابت در وکالت در مرحله حدوث عقد وجود داشته ، در باقی آن هم ما یحتاج میباشد و با فوت یک کدام از طرفین در نظام حقوقی ما نمی اقتدار عهده دار شد که کماکان اجازه و نیابت باقی خواهد بود. بلکه ، تاثیر فوت هرکدام از دو طرف ، انحلال عقد وکالت بلامنازع را به دنبال خواهد داشت .
وکالت بلامنازع در حضانت فرزند
اگرچه وکالت بلامنازع راجعبه فرزندان از طرف یکیاز زوجین به دیگری داده میگردد . لکن طبق ماده 10 ضابطه مدنی درصورتیکه قراردادهای سری خلاف با ضابطه نباشند نافذ میباشند به این مضمون که قانونگذار می گوید دختر تا 9 سال قمری به بلوغ فقهی می رسد و حق تعیین را با یک کدام از ابوین قادر است داشته باشد و پسر (اولاد ذکور) همین امتیازات در سنین 15 سال قمری می رسد و در اینجاست که درحالتی که تضادی میان وکالتنامه و حق گزینش به وجود آید مرجع تفحص دادگاه خواهد بود.
درود وقتتون بخیر ببخشید یه پرسش داشتم سپاسگذار میشم جواب بدید?
چنانچه زوج قبول نماید که وکالت بلامنازع جدایی در ازای عفو بی نقص مهریه بدهد و وکالتنامه بوسیله نماینده قانونی تهیه گردد ایا مرد می تواند در دادگاه حاضر گردد و جدایی ندهد با وجود اینکهشرط توکیل به غیر داده؟ویا دادگاه میتواند این وکالتنامه رو قبول نکند؟
راهی میباشد؟?
درود.
جواب بدون نقص و ظریف مستلزم نظارت بدون نقص دلایل. مدارک و سابقه قضایی میباشد.
با درود وخسته نباشید .اینجانب سال 84املاکی راکه دارنده گواهی قانونی واگذاری اصلاحات ارضی بود ازبرادرم خریداری وبا وکالت بلامنازع به خودم جابجایی دادم .درجالیکه پدرم 5سال قبلازاصلاحات ارضی فوت نموده است .پس از10سال وی با خواهرانم متحدشد وخواهرانم بعنوان خواستار سوای ارائه خرد ترین سند با تنظیم یک استشها و اغوای دونفر بعنوان شاهد ،مدعا ارثی بودن املاک درخواست ابطال گواهی دادند.وبرادرم بعنوان خوانده ادعای آنهارا تائید وسندرسمی اینجانب فسخ شد .برای اینجانب گرفتاریهای متعددی ایجادشده .ومقداری ازاملاک را هم فروخته ام .مبایعه طومار هم ندارم .آیا میتوانم ازبرادرم غرامت بگیرم .لطفا ارشاد نمائید .
درود وقت شما بخیر
نه با دقت به جابجایی قانونی ملک به اسم شما نباید این حادثه می زمینخورد در صورتیکه مدارک در اختیارتان است برای مشورت حضوری تشریف بیاورید . برای داده ها بیشتر با دفتر کار تیم تماس نتیجه ها نمایید.
زمین مسکونی در بافت فرسوده سه نفر مشاعا سهیم میباشند.
یک نفر از شریکها بخشی از زمینش به دیگری میفروشد پیش از فروش، وکالت بلامنازع جهت به عبارتی قسمت فروخته گردیده برای تفکیک افراز تجمیع می دهد، آیا وکالت طومار بلامنازع قانونی ، قابلیت و امکان اجرایی داراست
ره جویان عدل و داد
11 بهمن, 1401 6:03 ب.ظپاسخ
درود وقت شما بخیر
آری وکالتنامه بلامنازع قانونی نسبت به موردها وکالت امکان مبادرت داراست.